La pròxima reunió de la iniciativa Alcalde de Barri tindrà lloc al carrer Clot del Moro

La segona edició d'Alcalde de Barri, enfocada a conéixer de primera mà les necessitats del veïnat, continua el dimecres 19 de juny a les 19 hores

L'Ajuntament de Sagunt reprén la iniciativa de participació ciutadana Alcalde de Barri per a continuar coneixent de primera mà les necessitats i les inquietuds de la ciutadania, així com les problemàtiques específiques de cada zona del municipi. La segona edició d'esta iniciativa, impulsada pel departament d'Alcaldia i la regidoria de Participació Ciutadana, continua el pròxim 19 de juny a les 19 hores al carrer Clot del Moro del barri Les Basses.

Els objectius de la iniciativa són acostar l'administració pública a la ciutadania, generar una accessibilitat entre l'alcalde i els veïns i les veïnes, donar veu a la ciutadania perquè expresse les seues inquietuds i recaptar informació dels problemes específics de cada barri. El projecte també pretén visibilitzar les polítiques i mesures aplicades en el municipi, proposar actuacions específiques, així com supervisar i visualitzar les mesures realitzades. Finalment, cal esmentar el seguiment de tota la problemàtica, el disseny d'un programa d'actuació per a cada barri i solucionar els problemes més patents de les diferents zones creant un llistat de tots els barris amb un guió prioritari.