La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt participa al 2on Congrés de Paisatge, Turisme i Innovació

La regidora Natalia Antonino participa com ponent al congrés celebrat en L’Alcudia per a intercanviar opinions sobre les accions dutes a terme amb els plans de dinamització i gobernança turística


La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt participa com ponent al 2on Congrés de Paisatge, Turisme i Innovació. L'acte va tindre lloc ahir en la Casa de la Cultura de L’Alcudia, organitzat per la Universitat de València i l'Agència Valenciana de Turisme.

En la segona edició d’este congrés es pretenia visualitzar i comunicar les accions, experiències i productes turístics que s'estan originant a partir dels diferents plans de dinamització i gobernança turística en tota la Comunitat Valenciana. L'objectiu principal és propiciar la creació d'una xarxa entre tots els actors involucrats en estos plans, així com potenciar la col·laboració de tots els implicats en esta jornada i en les diferents taules redones.

Segons la delegada de Turisme, Natalia Antonino, el congrés va ser una jornada molt productiva, on s'han pogut intercanviar opinions i punts de vista diferents sobre l'enfocament dels plans de dinamització”. Antonino assegura que “conceptes com gobernança col·laborativa i coordinació institucional posen de manifest l'impuls i la necessitat de l'execució i l'èxit dels plans de dinamització i gobernança turística que s'estan duent a terme a la Comunitat Valenciana, des de l'Agència Valenciana de Turisme i dels Patronats de Turisme de Castelló, València i Alacant”.

En l'acte es va comptar amb la presència del Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, del director de l'Estratègia Territorial Turística, Josep Gisbert, a més dels representants de les Diputacions de Castelló, València i Alacant. En el mateix van intervindre, a més de Natalia Antonino, responsables de turisme de les Mancomunitats de l'Alt Turia, de l'Alt Palància, Espadà – Millars, de la Ribera i de L'Alcoià i el Comtat.

L'intercanvi i el diàleg van prometre generar idees, sinergies i accions de col·laboració per a millorar la planificació i ordenació de l'oferta turística valenciana en el seu conjunt. A més, es va parlar d'incrementar la qualitat dels serveis turístics i la seua adaptació a l'evolució del mercat per a mantindre i millorar la competitivitat i aconseguir un desenvolupament turístic sostenible que garantisca la màxima aportació d'esta activitat al benestar de la societat valenciana.