La regidora Natalia Antonino es reuneix amb la comissió de Turisme d’ASECAM

A la reunió mantinguda, es van abordar algunes qüestions sobre el turisme a la localitat i les posibles formes de potenciar-lo


La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, Natalia Antonino, va tindre ahir la seua primera presa de contacte amb la comissió de Turisme de l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM). En esta trobada, la qual va comptar també amb la presència de la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed, es van abordar algunes qüestions sobre el turisme a la capital del Camp de Morvedre i les possibles formes de potenciar-lo.

Durant esta trobada, la delegada municipal i els empresaris van dialogar sobre les formes de treballar conjuntament en pro de la millora del turisme en el municipi. I és que, com va informar Cristina Plumed, la intenció d’ASECAM és entaular relacions per a iniciar accions turístiques amb els ajuntaments de Sagunt i Canet d'en Berenguer, «aprofitant també que ambdues localitats ja fan activitats de forma conjunta com, per exemple, l'assistència a les fires turístiques més importants d'Espanya».

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Natalia Antonino, s'ha mostrat predisposada a entaular esta relació de treball amb l'associació d'empresaris donat que, com ha assegurat Cristina Plumed, «es poden realitzar jornades com la que vam fer anomenada "Sabor de Morvedre", la qual va tindre un gran èxit».

Així mateix, Antonino ha qualificat esta reunió de «molt productiva» doncs la regidora saguntina considera que este tipus de trobades «són molt importants per a treballar de manera coordinada amb els agents que tenen alguna cosa a dir sobre este sector tan important i estratègic per a la nostra ciutat, com és el turisme». La regidora ha assegurat que, des de la seua delegació «anem a liderar l'impuls d'este sector, però per a açò és imprescindible escoltar a totes les veus vinculades amb el turisme, com els hostalers, restaurants i hotels, especialment. Arrepleguem nombroses propostes i idees que anem a desenvolupar coordinadament».

«La nostra comarca té un gran potencial i uns recursos molt importants que hem d'aprofitar. Podem fer xicotetes accions que ens poden servir en un futur per a millorar el desenvolupament turístic del Camp de Morvedre com pot ser la conscienciació o la unió entre les associacions que treballen en pro del turisme», ha assegurat la presidenta, Cristina Plumed.

Finalment la delegada municipal de Turisme ha asseverat que «esta trobada ha sigut molt positiva i prompte es va a traduir en fets concrets. Des de la delegació que dirigisc anem a crear una figura en el nostre departament que servisca per a unificar i coordinar iniciatives turístiques, involucrant a altres departaments del consistori i fent de pont amb tots aquests col·lectius del nostre municipi que volen millorar i potenciar el turisme».