La regidoria de Comerç organitza un curs per a ajudar les associacions de comerciants amb els projectes

En el curs-taller, dirigit als tècnics i personal de les associacions de comerciants de Sagunt, s’han abordat qüestions referents a la planificació, els elements i la redacció de projectes


L'Ajuntament de Sagunt, a través de la regidoria de Comerç, va oferir ahir 11 de maig un curs–taller centrat en la “identificació i formulació de projectes socials i treball en xarxa”. El curs, que es va impartir en la seu de la Asociación de Comerciantes, Empresarios e Industriales de Sagunto y Comarca, estava inclòs dins del Pla de Formació que va dissenyar l'Ajuntament de Sagunt, amb la finalitat d'informar les associacions de comerciants del municipi de Sagunt d'una sèrie d'aspectes relacionats amb la seua gestió interna.

Este taller anava especialment dirigit als tècnics i personal voluntari de les associacions de comerciants del municipi, perquè, en l'elaboració dels seus projectes, apliquen les tècniques apreses durant el curs, que ha sigut impartit conjuntament per la Fundació Horta Sud i el personal tècnic del departament de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt. En el taller s'han tractat qüestions com la planificació, els seus avantatges, resistències, elements del projecte, redacció pràctica de projectes, estudi dels formularis municipals de sol·licitud de subvencions, etc.

L'objectiu d'este curs-taller ha sigut formar el personal tècnic i voluntari de les associacions de comerciants de Sagunt en la planificació, la formulació i el disseny de projectes socials, amb la finalitat de dotar d'eines al personal tècnic d'estes associacions per a la seua interlocució amb les seues entitats finançadores, tant públiques com privades.

El regidor de Comerç, Sergio Moreno, ha recalcat que “esta idea ha sigut consensuada amb el Consell Assessor de Comerç amb la finalitat de formar les associacions de comerciants del nostre municipi, perquè estes puguen aportar a les diferents convocatòries projectes de qualitat a partir d'una bona puntuació en l'avaluació dels mateixos”.

A més, Moreno incideix que “des de l'actual Equip de Govern es dóna suport a este tipus d'iniciatives perquè som conscients dels grans beneficis que aporten a la gestió de les entitats, ja que, en este cas, suposa una millora de les habilitats per a l'elaboració de projectes socials, abordant totes les fases, des de la identificació, la formulació i, finalment, l'execució”.