La regidoria de Participació Ciutadana exposa les propostes dels Pressupostos Participatius al Consell Econòmic i Social

Les propostes vàlides les analitza el departament de Participació Ciutadana per a estudiar la seua viabilitat, entre hui, 10 de juny, i el 14 de juny

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora de Participació Ciutadana, María Rubio, han exposat davant el Consell Econòmic i Social les propostes dels Pressupostos Participatius, en les quals la majoria de les iniciatives es referixen a noves instal·lacions esportives o de millora, així com a la millora de parcs, places, voreres o reasfaltat de carrers.

Les propostes vàlides, que són 95, les analitza el departament de Participació Ciutadana per a estudiar la seua viabilitat, entre hui, 10 de juny, i el 14 de juny. Després, les avaluaran els serveis tècnics i jurídics de l'Ajuntament de Sagunt implicats en la seua execució, del 17 de juny al 10 de setembre. Ells seran els qui emeten l'informe favorable o desfavorable sobre la seua viabilitat jurídica, tècnica i/o pressupostària. Tots els estudis de viabilitat es realitzaran per personal tècnic de l'Ajuntament de manera independent i neutral. Les propostes seleccionades es publicaran en la web des de l'11 de setembre fins al 13 setembre de 2024.

Després, serà el moment de la votació ciutadana. Aquest procés estarà obert a totes les persones majors de 16 anys empadronades a Sagunt, independentment de la seua nacionalitat, i podran votar en el moment de registrar-se en la plataforma web: : Portal de Procesos Parcitipativos (sagunto.es). El termini per a la votació popular serà del 15 al 30 de setembre.