‘La Suegra’, de Terenci, clausura el XXVI Festival de Teatre Grecollatí

L'obra està dedicada a la memòria del professor Enrique Gil Sanz

El grup Clípeo Teatro representarà la comèdia d'embolic La Suegra de l'autor llatí Terenci, que està oberta a tota la ciutadania, dissabte que ve 17 de juny de 2023 a les 20 hores a l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt per un preu de 6 euros per entrada, en la qual s'inclou l'adquisició del llibre en el qual es basa l'obra.

Esta representació està dedicada a la memòria del professor Enrique Gil Sanz, que sempre assistia al Festival del Teatre Grecollatí i era una persona molt involucrada en el teatre i que, desgraciadament, va morir fa uns mesos, han explicat des de l'Associació Prósopon, organitzadora d'este festival. El regidor en funcions d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt, Josep Manuel Tarazona, també ha tingut unes paraules en la seua memòria: «Un record molt especial i una gran abraçada allí on estiga Enrique Gil».

«Els Ludi Saguntini i el Festival de Teatre Grecollatí de Sagunt són uns dels projectes educatius més potents que tenim a Sagunt, i dels més destacables també fora, fins i tot, de les nostres fronteres», assegura Josep Manuel Tarazona. A més, ha afegit: «Per a mi ha sigut un honor contribuir com a regidor a dinamitzar-los i desenvolupar-los juntament amb el treball de Prósopon i de l'aula didàctica de la Domus Baebia, així com de Ludere et Discere, i altres iniciatives». També ha ressaltat que tot eixe treball ha convertit Sagunt «en una ciutat educadora i referent en aquests ensenyaments».

Clípeo Teatro és un grup format per professorat jubilat i en actiu de l'IES Santa Eulalia de Mèrida. La ubicació de la representació de La Suegra s'ha hagut de traslladar a l'Auditori Joaquín Rodrigo amb motiu de les obres del Teatre Romà.