La tercera reunió del projecte Alcalde de Barri visita el barri 500 vivendes

Esta reunió oberta a tota la ciutadania està inclosa en la segona edició d'esta iniciativa de Participació Ciutadana i d’Alcaldía

La segona edició de la iniciativa Alcalde de Barri ha continuat hui a la vesprada amb una reunió oberta a tota la ciutadania en la plaça Sant Francesc de Borja del barri 500 vivendes del Port de Sagunt. Gràcies a esta iniciativa, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha pogut conéixer directament de part de les persones residents en el barri les seues problemàtiques específiques i necessitats. A la reunió han assistit l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i altres regidors de l'Equip de Govern.

La següent reunió serà el dimecres 6 de març en el bulevard avinguda de la Mallada del barri Fusió.

Alcalde de Barri és una idea impulsada pel departament de Participació Ciutadana i l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sagunt que consistix en trobades públiques per part de l'alcalde amb associacions, entitats i la ciutadania en general, així com amb totes aquelles persones que tinguen interés a parlar sobre assumptes concrets del barri en qüestió. En esta segona edició d'Alcalde de Barri s'ha dissenyat un recorregut en el qual visitarà 35 llocs diferents de la ciutat.

Les dates i ubicacions de les pròximes cites d'esta iniciativa s'aniran anunciant també a través de la web municipal, els mitjans de comunicació i les xarxes socials de l'Ajuntament de Sagunt. Les reunions amb el veïnat dels diferents barris s'han programat per als dimecres entre les 19 i les 20.30 hores, encara que este horari pot veure's modificat per motius d'agenda.

Els objectius de la iniciativa són acostar l'administració pública a la ciutadania, generar una accessibilitat entre l'alcalde i els veïns i veïnes, així com conéixer les necessitats del poble, donar veu a la ciutadania perquè expresse les seues inquietuds i recaptar informació dels problemes específics de cada barri. El projecte també pretén visibilitzar les polítiques i mesures cap al municipi, proposar actuacions específiques, així com supervisar i visualitzar les mesures realitzades. Finalment, cal esmentar el seguiment de tota la problemàtica, el disseny d'un programa d'actuació per a cada barri i solucionar els problemes més patents de les diferents zones creant un llistat de tots els barris amb un guió prioritari.