La Unión Musical Porteña acosta la música als més joves amb el Concert Didàctic

Este dissabte 13 de maig, a les 19.30 hores, en el Teatre Begonya tindrà lloc el concert gratuït

La Unión Musical Porteña, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, acosta la música als més joves amb el Concert Didàctic, a través de la seua Escola de Música. Este dissabte 13 de maig, a les 19.30 hores, el Teatre Begonya del Port de Sagunt serà testimoni del divertit Concert Didàctic.

 

Com cada any, l'Escola pretén acostar els més xicotets a la música. Un divertit concert en el qual actuaran la Banda Simfònica UMP, dirigida per Jorge Vivas Baquero i la Banda Juvenil UMP, dirigida per Raúl Domenech Rubio. Enguany, hi haurà una sorpresa especial, la companyia de teatre local de la Falla Luís Cendoya col·labora amb l'Escola representant el conte musical "El Robo del Arcoíris", obra composta per Xavier Zamorano Alós.

 

El tancament d'este concert anirà a càrrec dels seus assistents. Els professors i professores de l'Escola de Música UMP posaran a disposició, dels allí presents, els seus instruments per als més xicotets i xicotetes de la casa, que podran tocar, experimentar, riure, divertir-se i descobrir les seues habilitats musicals. L'aforament serà limitat i el concert serà gratuït.