La UP oferix més de 80 accions formatives entre tallers, cursos, monogràfics, xarrades i programació de l’UJI

El termini de preinscripció per a cursos i tallers acaba el 8 de setembre
Imagen 1

La Universitat Popular de l’Ajuntament de Sagunt (Programa de Proximitat Sociocultural), la delegada de la qual és María Giménez, manté obert el termini de preinscripció per a aproximadament 80 accions formatives que abasten àmbits de salut, expressió corporal, cultura, ceràmica, dibuix, ioga i informàtica. Esta sèrie d'activitats es distribueixen en diversos tallers, cursos, monogràfics, xarrades i programació de l’UJI. El termini de preinscripció acaba el 8 de setembre i es podrà realitzar en el departament de Cultura (Camí Reial, 65), de 9 a 14 hores. També es podrà fer en la Casa Municipal de Cultura (c/ Progrés, 9), de 9 a 13 i de 16 a 21 hores, però sols a partir de l'1 de setembre, ja que a l'agost està tancada per vacances.

 

Esta oferta està dirigida a les persones majors de 18 anys i les places seran limitades i seguiran un procediment de sorteig públic. En cas d'haver-hi llista d'espera, tindran prioritat les persones residents en este municipi. El sorteig se celebrarà el 13 de setembre en la Casa Municipal de Cultura (c/ Progrés, 9), a les 9 hores; i a partir del 15 de setembre es publicaran les llistes d'espera en el tauler d'anuncis de la Casa Municipal de Cultura i en la pàgina web de l'Ajuntament. En els cursos en els quals no es publique llista d'espera serà perquè han sigut acceptades totes les persones inscrites.

 

La matrícula serà del 18 al 22 de setembre: al matí (8 a 12 hores), de dilluns a divendres, en la Casa Municipal de Cultura (c/ Progrés) i en el departament de Cultura (edifici Camí Reial); i a la vesprada, (de 18.30 a 20 hores), de dilluns a dijous, solament en la Casa Municipal de Cultura.

 

Els cursos que no tinguen un mínim de persones matriculades, no es duran a terme: 13 alumnes per als cursos de llarga durada, 12 per als monogràfics i 10 per als d'informàtica. El màxim de matriculats serà de 20-25 persones per curs, excepte els de informàtica, amb un màxim de 14, i els de balls de saló, amb 38.