La VI Travessia nadant ‘Platja del Port de Sagunt’ es disputarà el 10 de juliol

La competició tindrà un recorregut de 2.500 m. El preu de la inscripció és de 14 euros i es podrà realitzar fins al dia 8 de juliol

El regidor d'Activitat Física, Salut i Esports, Javier Timón, juntament amb Ismael Yuste, Paqui d'Assís i José Luís Martínez del Club de Natació Màster Morvedre han presentat este matí la VI Travessia nadant ‘Platja del Port de Sagunt’. La competició tindrà lloc diumenge que ve, 10 de juliol, des de la platja del Port de Sagunt enfront de la Plaça de la Concòrdia.

La VI Travessia nadant està organitzada pel Club Natació Màster Morvedre, juntament amb el departament d'Activitat Física, Salut i Esports de l'Ajuntament de Sagunt, i compta amb el patrocini de l'empresa Saggas.

El recorregut total són 2.500 metres nadant, en edicions anteriors eren 2.200 metres, enquadrat per les boies de delimitació costanera en color groc i boies roges de la travessia. L'eixida tindrà lloc a les 9.00 hores i s'efectuarà en terra ferma, en la riba, just per l'entrada a la platja situada enfront de la zona d'avituallament. L'organització advertix que la natació en aigües obertes comporta riscos inherents, per la qual cosa ha de ser practicada per persones amb una demostrada preparació i un correcte estat de salut, recomanant abstindre's aquells nadadors i nadadores que no estiguen en condicions òptimes per a la seua realització.

El regidor, Javier Timón, ha explicat que es tracta de «una tradicional prova que, com sol ser habitual, tindrà una part solidària, ja que 1€ per cada participant anirà destinat al CEE Sant Cristòfol i que forma part de les activitats esportives incloses en la programació d’Estiu a la Mar que presentem recentment des del departament». Així mateix, ha agraït a l'organització per la gran faena realitzada, així com als patrocinadors, als voluntaris i voluntàries i ha destacat «el component social de la prova per damunt del competitiu», així com destacar els punts forts de l'entorn en el qual es realitzarà la mateixa. També, ha animat a la ciutadania tant a participar com a acostar-se a la platja a gaudir d'esta competició.

En total, les categories dels participants per a cadascuna de les distàncies es dividixen totes en masculina i femenina, sent l'A, categoria absoluta, i la B, categoria general que es dividix en trams d'edat (promeses, sènior A, sènior B, veterans A, veterans B i veterans C). La categoria s'assignarà segons l'edat el dia de la prova.

Així mateix, els participants hauran de presentar-se en la zona d'organització-avituallament on s'entregaran els dorsals-capells i es deixaran les pertinences. És imprescindible presentar DNI o passaport per a contrastar la inscripció. L'organització retolarà al braç dret del nadador el seu número per a ser identificat en tot moment.

Rebran trofeu o premi els tres primers classificats en cadascuna de les categories de cada distància. El lliurament de trofeus se celebrarà el mateix dia en el lloc d'arribada i, a més, no seran acumulatius, sent l'ordre d'atorgament el següent: en primer lloc, el trofeu obtingut en la categoria Absoluta. En segon lloc, el trofeu obtingut en la categoria General.

Aquelles persones interessades a inscriure's en la prova ho poden fer a través d'https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/vi-travesa-a-nado-ldquoplatja-del-port-de-saguntrdquo-2022/627addf1-4d34-43fb-b8d9-49bcac1f29c7/login. El preu de la inscripció és de 14 euros i es podrà realitzar fins al dia 8 de juliol a les 23.59 h., 1€ d'aportació per cada participant anirà destinat al CEE Sant Cristòfol.

Es pot consultar més informació sobre les bases de la prova en https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/vi-travesa-a-nado-ldquoplatja-del-port-de-saguntrdquo-2022 o escrivint un correu electrònic a cnmastermorvedre@gmail.com

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades