La XI edició de la gala benèfica AFACAM tindrà lloc aquest diumenge en el teatre romà de Sagunt

Enguany, la gala compta amb actuacions diverses, la representació especial del Rei Lleó i el sorteig d'un lingot de plata en l'entreacte
Imagen 1
El diumenge pròxim, 23 d'agost, se celebrarà la XI edició de la gala benèfica en benefici de les persones afectades per l'alzheimer, organitzada per l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer del Camp de Morvedre (AFACAM). L'acte tindrà lloc en el teatre romà de Sagunt a les 22.30 h. i tindrà un preu d'entrada de 8 Euros en forma de donatiu per a l'associació.
 
La gala comptarà amb les actuacions d'Antonio Pecino, Juan Picazo, Carmen Carot, Poncho, Toni Blasco, Sergi, Nino Ferri, Perla, Felipe, Inés Richarte, Animes Danse i Virginia Martínez. A més, enguany, la gala comptarà amb la representació especial del Rei Lleó.

Totes aquelles persones que desitgen assistir al festival, poden adquirir les seues entrades anticipades pel preu de 8 euros dirigint-se a l'oficina de AFACAM (Camí del Mar s/n de Sagunt) o bé en taquilla.
En el descans de l'espectacle se sortejarà un lingot d'1 kg de plata entre els assistents, donada per l'empresa RESER, col·laboradora de la gala juntament amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Sagunt.