La XIV Jornada de Diversitat Funcional se celebrarà el divendres en la plaça Cronista Chabret amb diverses activitats

Estes jornades s'organitzen cada any amb motiu de la celebració el 3 de desembre del Dia Internacional de la Diversitat Funcional. S'espera una participació de 300 persones aproximadament

El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat per a divendres que ve, 2 de desembre, la XIV Jornada de la Diversitat Funcional amb la participació de diverses associacions i entitats, amb motiu de la celebració el 3 de desembre del Dia Internacional de la Diversitat Funcional. L'esdeveniment tindrà lloc en la plaça Cronista Chabret (la Glorieta), a Sagunt i s'espera una participació d'unes 300 persones.

L'acte s'iniciarà a les 10.30 hores amb la inauguració que serà a càrrec del regidor delegat del departament de Serveis Socials, Alejandro Sotoca i l'alcalde de Sagunt Darío Moreno. Seguidament, es procedirà a la lectura del manifest a càrrec del Centre Ocupacional Socoltie, per a continuar amb l'activitat de ball titulada A contra corrent, a càrrec dels habitatges tutelats I i II. Després del repartiment d'un esmorzar per als centres i entitats participants, a les 11.00 s'iniciaran diverses activitats com una actuació a càrrec d’Insproject, un tren turístic i una batucada.

Així mateix, es comptarà amb la participació d'entitats socials municipals, les quals realitzaran activitats per a tots els participants des de les seues taules de col·laboració. Entre els diferents participants es troben els centres ocupacionals Socoltie Cooperativa i Sant Cristòfol; el CEE Sant Cristòfol, el CEIP Maestro Tarazona; CEIP Cronista Chabret , l'Associació de Persones amb Discapacitat del Camp de Morvedre (Discamp); Associació de Voluntariat Social del Camp de Morvedre (Avocam); la residència i centre de dia Nuestros  Hijos; el taller de teatre del Centre Voramar, a càrrec de Teatres de la Llum; amb els habitatges tutelats i l'IES Jorge Juan així com col·laboraran algunes de les associacions que componen el consell municipal de Benestar Social.