La XVIII edició de la Fira de l'Art de la Universitat Popular tindrà lloc el pròxim cap de setmana

La fira l'ha organitzat el departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt i tindrà lloc, els dies 29 i 30 de maig, en el passeig Doctor Fleming al costat dels jardins de l'Antic Sanatori
Imagen 1Imagen 2
El passeig Doctor Fleming de Port de Sagunt acollirà els dies 29 i 30 de maig, una nova edició de la Fira de l'Art de la Universitat Popular, organitzada pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.
 
La delegada de Cultura, Maribel Sáez, ha convidat a tots “a assistir a la Fira de l'Art, ja que és una oportunitat excel·lent per a conèixer el treball que fan els alumnes de la Universitat Popular. D'aquesta forma, impliquem a la ciutadania en aquest programa, i clausurem de la millor forma el curs 2014-2015”. 
 
La fira començarà el divendres 29, a partir de les 18 hores, amb l'obertura dels estands i l'exposició dels treballs dels diferents cursos de la Universitat Popular, com a ceràmica, porcellana, restauració, tapissos, dibuix i pintura, fotografia, boixets, patchwork, etc. També s'instal·laran els llocs informatius sobre els programes de formació local dels departaments de Joventut, Serveis Socials, Centre Social “Els Clavells”, Cultura, Formació i Ocupació, Gabinet de Promoció del valencià, Centre Ocupacional Socoltie, Centre Ocupacional Sant Cristòfol, La Tenda de Tot el Món, Afacam, Morvedre Acull i la Universitat per a Majors de la UJI. A més hi haurà estands informatius d'associacions com: Avocam, Discamp, Associació de diabètics (Adicam), Amigues Supervivents, La Tenda de Tot el Món, i Tots amb Diego.
 
Posteriorment, a les 22.00 hores tindrà lloc un sopar de germanor de professorat i alumnat dels cursos i tallers de la UP, i a les 23.30, nit de ball a càrrec dels alumnes i professors dels cursos de Balls de Saló. 
 
El dissabte 30 de maig, tindrà lloc una jornada de portes obertes d'11.30 a 13 hores, amb tallers com: taller d’esquena corporal, taller de tai-xi, taller d’estiraments de cadenes musculars, taller de ioga i de minifundis (aquests dos últims solament podran realitzar-se el divendres de 18 a 19 hores). A partir de les 17 hores fins a les 21 seguirà l'exposició de treballs de la UP.