Les activitats de Pasqua Jove s'estan desenvolupant amb èxit

Els tallers de fotografia, cuina i Photoshop han completat el seu aforament i tenen llista d'espera


Les activitats de Pasqua Jove s'estan desenvolupant amb ple en la majoria de tallers, les activitats dels quals continuen hui i matí. Els tornejos de bàsquet i handbol ja s'han celebrat i hui i demà es realitzaran els de futbol sub-16 i sub-25, amb nombrosos equips inscrits.
 
 
Els tallers de fotografia, cuina i Photoshop van completar el seu aforament, amb gent en llista d'espera. La resta de tallers també ha comptat amb un nivell alt de participació. A més dels tallers, la gent jove de Sagunt i el Port de Sagunt ha pogut gaudir del futbolí, el hoquei d'aire i l'espai cinesèrie, a més de tornejos de Wii i PlayStation.
 
“Esta vesprada, juntament amb els tallers de Photoshop i personal shopper, celebrem en el Casal Jove una de les edicions del Torneig Oficial de Hearthstone que anirà acompanyada amb espai per a videojocs (Pokémon GO, Fifa...)”, ha recordat el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores