Les activitats de Pasqua Jove s'estan desenvolupant amb èxit

Els tallers de fotografia, cuina i Photoshop han completat el seu aforament i tenen llista d'espera


Les activitats de Pasqua Jove s'estan desenvolupant amb ple en la majoria de tallers, les activitats dels quals continuen hui i matí. Els tornejos de bàsquet i handbol ja s'han celebrat i hui i demà es realitzaran els de futbol sub-16 i sub-25, amb nombrosos equips inscrits.
 
 
Els tallers de fotografia, cuina i Photoshop van completar el seu aforament, amb gent en llista d'espera. La resta de tallers també ha comptat amb un nivell alt de participació. A més dels tallers, la gent jove de Sagunt i el Port de Sagunt ha pogut gaudir del futbolí, el hoquei d'aire i l'espai cinesèrie, a més de tornejos de Wii i PlayStation.
 
“Esta vesprada, juntament amb els tallers de Photoshop i personal shopper, celebrem en el Casal Jove una de les edicions del Torneig Oficial de Hearthstone que anirà acompanyada amb espai per a videojocs (Pokémon GO, Fifa...)”, ha recordat el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro.

L'Ajuntament crea el Club de Lectura per a Majors

25 de novembre 2022

A través d'esta iniciativa, que s'inaugura dijous que ve, 1 de desembre, es pretén impulsar l'oferta d'activitats d'envelliment actiu, orientades a promoure i reforçar les capacitats personals, socials i culturals de les persones majors participants