Les Escoles d'Acollida avaluen positivament el treball d’este curs

En la reunió han participat els representants d'Escoles Solidàries i la regidora en funcions de Cooperació, Maria Josep Soriano, que coordina el projecte amb el departament d'Educació

Els participants en el programa Escoles d'Acollida, l'objectiu del qual és la inclusió de les famílies migrants, han celebrat una reunió per a avaluar el treball d'este curs escolar. En l'acte avaluatiu han participat els representants de l'ONGD impulsora del projecte, Escoles Solidàries, el professorat jubilat voluntari i la regidora de Cooperació, Maria Josep Soriano, que coordina el programa amb el departament d'Educació.

Les Escoles d'Acollida donen un servei d'ensenyament del valencià i del castellà en horari escolar als pares i les mares migrants per aconseguir una major inclusió en els centres escolars on estudien els seus fills, en les AMPES i en la societat local. Durant este curs, les Escoles d'Acollida s'han dut a terme al CEIP Baladre i el CEIP Mestre Tarrazona amb una participació mitjana de 12 mares, la majoria d'elles d'origen magrebí.

Segons les conclusions de la reunió avaluativa, el resultat del programa és satisfactori i en el pròxim curs s’ampliaràn els col·legis participants, així com l'alumnat i el professorat voluntari. La regidoria de Cooperació ha agraït el treball de tots els col·laboradors i ha animat a les participants a difondre el projecte d’inclusió entre la comunitat de famílies migrants del municipi.