Les Ies Jornades de Moviment i Salut reuneixen més de 220 participants en el Pavelló José Veral

Cada assistent va fer una aportació de 2 euros que han anat destinats a AVOCAM
Imagen 1Imagen 2

Les Ies Jornades de Moviment i Salut reuneixen més de 220 participants en el Pavelló José Veral. Les activitats que s'han dut a terme este cap de setmana han estat organitzades per l'àrea d'Activitat Física i Salut de l'Ajuntament de Sagunt, en col·laboració amb AVOCAM (Associació de Voluntariat Social del Camp de Morvedre).

 

A més, gràcies al donatiu de 2 euros a AVOCAM es va poder arreplegar una bona quantitat que suposa una ajuda i un inici per a poder col·laborar en este tipus d'esdeveniments, en els quals tots i totes ixen guanyant.

 

L'objectiu d'estes primeres jornades és incidir en la necessitat de realitzar activitats físiques orientades cap a la salut d'una manera responsable i divertida. La inauguració va tindre lloc divendres 7 a les 17.30 hores, amb el treball ‘Percussió en positiu’ i el grup Sentits. A continuació, a les 18.00 hores, els més de 25 assistents van gaudir d'una sessió de tres hores de Shaktydance, el ioga de la dansa, en l'Aula de Salut del Pavelló José Veral, en la qual ballaren, cantaren, estiraren i meditaren.

 

 

En la Sala Blava, va haver-hi un parell de sessions de Feldenkrais, una va ser ‘Sentir l'esquelet’ i l'altra sobre ‘Músculs lliures’. En la pista poliesportiva es van realitzar dues sessions de Fitcross amb 20 minuts d'estiraments.

 

D'altra banda, el dissabte 8 a partir de les 10 hores, l'Aula de Salut va acollir una classe de Balance-swing, una fusió d'entrenament físic integral en un minitrampolí i de la medicina tradicional xinesa. A esta mateixa hora, en la Sala Blava, va haver-hi una sessió de pilates integral i més tard una de pilates softball, amb una pilota xicoteta, tot açò ambientat amb veu i música en directe per la professora.

 

Els aficionats al Fitcross van tindre una altra cita dissabte a les 10 hores en la pista poliesportiva. Més tard, a les 11.30 hores, es va organitzar una sessió de zumba que va comptar amb més de 80 persones gaudint i ballant alhora. Segons els organitzadors, els assistents els han comentat les excel·lents impressions després de participar en les activitats. Tots ells van passar un bonic cap de setmana amb gran èxit en totes les disciplines que es van proposar.