Les obres d'ampliació i il·luminació de la pista exterior del pavelló René Marigil ja han començat

La delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt ha adjudicat els treballs a l'empresa “S.A. i C. Ripollés S.L.” per un import de més de 30.000 euros (IVA inclòs)
   
Les obres d'ampliació i il·luminació de la pista exterior del pavelló René Marigil ja han començat. La delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt va adjudicar els treballs a l'empresa “S.A. i C. Ripollés S.L.” per un import de més de 30.000 euros (IVA inclòs). Concretament, l'adjudicatària construirà una pista d'handbol i futbol sala, dues pistes de bàsquet i minibàsquet, així com quatre torres d'il·luminació.

Cal destacar que els treballs consistiran a rebaixar part de la pista i el passadís, fer treballs amb formigó, barrar i col·locar dues portes, desplaçar porteries, fanals i altres elements, canviar els cartells de la cafeteria, netejar els enderrocs i col·locar 300 m2 de malles. La finalitat de les obres és ampliar el nombre d'hores d'entrenament i oferir la possibilitat que es disputen partits oficials. 
 
L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt en funcions, Sergio Muniesa, i la delegada d'Esports en funcions, Tania Ortiz, han visitat hui les obres i han comprovat com es desenvolupen els treballs. En aquest sentit, Ortiz ha destacat: “Amb la construcció d'aquestes pistes exteriors en el pavelló René Marigil fem un tipus d'actuació similar a la del pavelló José Veral. És necessari que s'amplien les instal·lacions d'aquests pavellons i, més concretament, les pistes exteriors, donada la quantitat d'usuaris i clubs que els utilitzen. Les pistes exteriors van a estar també obertes al públic en general, és a dir, als ciutadans, quan els clubs no les estiguen utilitzant. En definitiva, aquestes obres són una forma d'aprofitar els espais que ja tenim i ampliar-los, perquè les pistes són compatibles amb esports com el bàsquet, handbol o voleibol”.