Les obres del CEIP Villar Palasí comencen demà

Este matí s'han reunit el regidor d'Educació, responsables de Conselleria, de l'empresa adjudicatària i del centre per a revisar el projecte i que les obres no afecten al normal desenvolupament de les classesLes obres del col•legi Villar Palasí donaran començament demà. El projecte, que inclou nou aules d'infantil, un gimnàs i la remodelació del pati, ha finalitzat els tràmits administratius en signar-se este matí l'acta de replanteig.

El regidor d'Educació, José Manuel Tarazona; tècnics de Conselleria, arquitectes, responsables d'obra de l'empresa OHL i personal del centre docent, s'han reunit este matí per a ultimar els detalls i donar començament a les obres demà, que finalitzaran en un termini d'un any aproximadament.

José Manuel Tarazona assegura que per a l'Equip de Govern “des del primer dia que varem arribar al govern, va ser una prioritat la construcció d’este col•legi. Després de quasi 10 anys d'espera i reivindicacions, on els xiquets han estat patint els barracons, comença a veure's la llum, gràcies al treball i a l'esforç tant de Conselleria com de l'Ajuntament”. 

El regidor assegura que en tot moment “hem dit la veritat sobre la situació en la que es trobava el procediment del projecte de construcció de l'aulari, malgrat els entrebancs administratius que han retardat l'inici de les obres. L'aulari de Villar Palasí és una obra necessària per a dignificar l'escola pública del nostre municipi”.
 
El principal motiu de la reunió d'aquest matí ha sigut la signatura de l'acta de replanteig i, a més, la revisió del projecte d'obra perquè no afecte al normal desenvolupament de l'activitat acadèmica, en la mesura del possible.