“Los esclavos de mis esclavos” es representarà el pròxim divendres en la Casa de la Cultura del Port de Sagunt

L'obra teatral forma part de la programació de tardor que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1

Els aficionats al teatre tenen una cita el pròxim divendres 13 de novembre a les 20:30 en la Casa Municipal de la Cultura de Port de Sagunt. La companyia Teatre Meridional, representarà “Los esclavos de mis esclavos”, una obra en castellà i dirigida a un públic adult. El preu de l'entrada són 7 euros. Aquesta obra es troba dins de la programació de tardor que organitza la delegació de cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

L'obra mostra la situació de dos homes i una dona segrestats en una cova, en les muntanyes d'Afganistan, juntament amb la dona en burka que els porta el menjar. Quatre víctimes de la situació geopolítica i del seu propi desig d'acció. Aquesta nova obra de Teatre Meridional explora la problemàtica general i el dia a dia suportat pels ostatges en orient mitjà, la força dels quals sorgeix de la comunicació, alhora subtil i mundana, de l'humor, l'enginy i l'esperança.

Cal destacar que per a la seua elaboració, l'obra teatral s'ha documentat en relats escrits per ostatges reals (fonamentalment: An evil cradling, de Brian Keenan, professor irlandés que va estar quatre anys i mig en poder d'integristes chíies a Líban; i Captive, de Jere Van Dyk, periodista americà captiu dos mesos en una presó talibà de les muntanyes), així com en nombroses notícies i articles diversos.

La Casa Municipal de Cultura, on es representarà l'obra, es troba situada al carrer Progrés, número 9. Port de Sagunt.

El TSJ-CV no admet el recurs de Lafarge i la sentència que donava la raó a l'Ajuntament sobre la restauració del perímetre de la pedrera Salt del Llop passa a ser definitivament ferma

26 de novembre 2021

La companyia va presentar sengles recursos de cassació davant el Suprem i la cort de justícia autonòmica que han sigut en tots dos casos no admesos. Ara hauria d'abonar 9,3 milions d'euros i el Consistori iniciarà els tràmits per a obrir un expedient d'execució subsidiària per a restaurar la zona