Més cinema sobre la classe obrera per a celebrar els Cent Anys de Siderúrgia

La cinta italiana “La clase obrera va al paraíso” (1971), d'Elio Petri, programada per a divendres 2 de juny, a les 19 hores, en el Cinema Club del Casal Jove, és la tercera projecció del cicle “La clase obrera se perdió el paraíso”
Imagen 1
El cicle de cinema La clase obrera se perdió el paraíso contínua esta setmana amb la projecció de la pel·lícula del cineasta Elio Petri La clase obrera va al paraíso (La classe operaia va in paradiso, Itàlia, 1971). Este cicle forma part de l'extensa programació d'actes en commemoració del centenari de la siderúrgia que ha programat l’Ajuntament de Sagunt durant este any.
 
La projecció, organitzada per la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, tindrà lloc divendres 2 de juny, a les 19 hores en el Cinema Club del Casal Jove (carrer Vent de Marinada, s/n).
 
Este drama social, amb la problemàtica laboral com a teló de fons, és una denúncia de les condicions laborals en les fàbriques des del punt de vista d'un obrer model que, arran de tindre un accident laboral, es fa sindicalista. En 1971, este film va rebre el premi ex-aequo David di Donatello a la millor pel·lícula i un any després va ser guardonat amb la Palma d'Or a la millor pel·lícula en el Festival de Cannes.