Més de 5.000 persones gaudeixen del cicle Música al Port dedicat al Centenari de la Siderúrgia

El regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, qualifica de “inoblidables” les nits d’este cicle de concerts i teatre, amb una qualitat “bastant alta”
 

Més de 5.000 persones han gaudit del cicle Música al Port dedicat al Centenari de la Siderúrgia. Este cicle ha sigut organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. El regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, ha declarat: “Pense que la qualitat de tots els concerts de Música al Port 2017 ha sigut bastant alta”.

 

“M'agradaria destacar l'obra A Través del Paso, organitzada per la Unión Musical Porteña que ens va retrotraure als orígens i evolució de la Siderúrgia i la vida al Port de Sagunt i que gràcies a la implicació de diferents col·lectius i grups de teatre i dansa va fer una obra que crec que es recordarà durant molt de temps”.


 “La Lira Saguntina va fer el concert Tradició i folklore d'un poble siderúrgic, amb una excel·lent interpretació. La nit del procés selectiu del Cante de las Minas, que omplí l'auditori dels Jardins del Casino de la Gerència va ser molt emotiva amb el record de Javier Pérez Rosado. Anomenar també el concert del divendres passat amb Raíles blues band, molt ben estimada pel públic i el clàssic Reencuentro años 60 que recreà un moment històric de creació i moviment urbà al voltant de la música al Port de Sagunt”.

Tarazona ha volgut donar l’enhorabona “a tots i totes que han fet possible aquestes nits, crec que algunes inoblidables”.