Minut de silenci pels últims tres presumptes assassinats masclistes

Este cap de setmana s’han produït tres assassinats presumptament masclistes, dos dels quals s’han produït a Madrid i un altre a Múrcia


La Corporació Municipal, el funcionariat, així com la ciutadania, han guardat un minut de silenci a les portes de l'Ajuntament de Sagunt, de la Tinència d'Alcaldia del Port de Sagunt, del Centre Cívic i de l'Edifici Camí Reial, 65, en senyal de condemna i repulsa pels tres presumptes casos d'assassinat masclista ocorreguts este cap de setmana a Madrid i Múrcia.

Divendres passat, 26 de maig, va ser trobat el cos escanyat d'una dona de 55 anys en el seu habitatge de Ciudad-Linial (Madrid), presumptament assassinada pel seu marit, un home de 61 anys.

Ahir diumenge, a Molina de Segura (Múrcia), es va trobar el cos d'una altra dona de 31 anys, presumptament apunyalada per un company de treball de 48 anys amb qui mantenia una relació sentimental, i que es va penjar posteriorment. També ahir va ser trobada morta a Collado Villalba (Madrid) una dona de 38 anys, presumptament assassinada per la seua parella de 43.