Minut de silenci per dos presumptes casos de violència masclista a Albacete i Barcelona

L'Ajuntament de Sagunt ha convocat un minut de silenci en senyal de condemna i repulsa pels presumptes assassinats masclistes ocorreguts la passada setmana


 

La Corporació Municipal, el funcionariat, així com la ciutadania, han guardat un minut de silenci a les portes de l'Ajuntament de Sagunt, de la Tinència d'Alcaldia del Port de Sagunt i del Centre Cívic Antic Sanatori, en senyal de condemna i repulsa per dos nous presumptes casos d'assassinat masclista.

 

Lamentablement, divendres passat va ser assassinada per apunyalament una dona de 55 anys en el municipi de Caudete (Albacete), presumptament a les mans d'un home de 29 anys, qui va ser detingut posteriorment. Esta dona va perdre la vida en defensar a una altra dona que patia violència masclista.

 

Al mateix temps, i encara en fase d’investigació pels Mossos d´Esquadra, este cap de setmana s'ha trobat una parella de 40 anys, els cossos dels quals han sigut trobats carbonitzats en un cotxe en el municipi de Llagosta (Barcelona), i tot apunta que siga un nou crim per violència masclista, en el qual l'home s'hauria suïcidat després de presumptament haver assassinat la seua parella.