Morvedre Rock tanca el termini d’inscripció amb 21 bandes que opten a tocar en el certamen

Entre totes les bandes inscrites, serán viut les que finalment oferisquen concerts cada divendres durant febrer i març en la sala Green Espai


El concurs de bandes Morvedre Rock, organitzat per l'associació Viure Dignament amb la col·laboració de la regidoria de Joventut, ha tancat el termini d'inscripció per als grups de música que aspiren a participar en aquest certamen, dirigit a promoure els grups emergents de rock i oferir concerts en directe a tot/a jove aficionat a la música.

En total, 21 bandes s'han presentat al concurs, nou d'elles grups de la comarca, la majoria de Sagunt, i dotze formacions de la resta de la Comunitat Valenciana. L'estil dels 21 grups presentats oscil·la entre el rock i el pop i els seus diferents estils, com és el punk, rock urbà, heavy, ska, indie, etc.

Ja finalitzat el termini de presentació, es procedirà a seleccionar a quatre bandes en cadascuna de les dues modalitats, tant grups del Camp de Morvedre i grups de la resta de la Comunitat Valenciana. Els grups seleccionats realitzaran concerts durant els mesos de febrer i març en la sala Green Espai, espai de l'associació organitzadora del certamen.

Les cites seran els divendres 24 de febrer, 3, 10 i 24 de març a les 23:30 hores. D'entre aquests concerts, se seleccionarà un grup de cada modalitat que actuarà en el concert final junt a una banda coneguda convidada el pròxim 1 d'abril en el Casal Jove. Cada grup guanyador rebrà 500 euros en concepte de caixet. A més, el concert de l'1 d'abril, el dels grups guanyadors, serà gravat i editat en un CD.

Després de nou anys sense celebrar-se, el Morvedre Rock torna amb el mateix esperit per a complir amb el seu objectiu, el d'animar el panorama de rock local, principalment als grups emergents, així com recuperar la cultura de la música en directe.