Obres infantils de titelles per Nadal

La companyia Camí de Nora representarà, el pròxim 4 de gener, a la casa de Cultura del Port de Sagunt l'obra «Filomena i la rondalla del Camp de Morvedre»


Entre la programació nadalenca del departament de Cultura, trobem el ja tradicional “Festival de Titelles”, que este any celebra la seua edició número 23. Es compon d'un total de 6 obres repartides entre el 28 de desembre i el 4 de gener entre els dos nuclis urbans. D'aquest festival cal destacar l'obra Filomena i la rondalla del Camp de Morvedre, de la companyia de teatre local “Camí de Nora”, la qual serà representada el 4 de gener a les 18 hores a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt (c /Progrés, núm.9). L'entrada serà de 3 euros per als xiquets i 6 euros per als adults.


El delegat de Cultura, José Manuel Tarazona ha declarat que «l'Ajuntament de Sagunt vol donar suport al 23é Festival de Titelles de Nadal i sobretot a les nostres companyies teatrals, com és el cas de 'Camí de Nora' i la seua obra Filomena i la rondalla del Camp de Morvedre. Volem destacar la qualitat de totes les obres participants i animar a tots els xiquets i xiquetes que este nadal vagen a gaudir, tant a Sagunt com al Port de Sagunt, de totes les actuacions incloses dins del 23é festival de titelles».