Parc Sagunt aprova un plec amb el qual hi haurà flexibilitat tant en els preus com en les fórmules de comercialització de les seues parcel·les

La regidora delegada de Presidència va assistir al Consell d'Administració, en representació del consistori i valora molt positivament la rebaixa del 13% en els preus
Imagen 1
 
La regidora delegada de Presidència, Teresa García, va assistir, en representació de l'Ajuntament al Consell d'Administració de Parc Sagunt que va tenir lloc ahir. Durant la reunió es va aprovar un nou plec, per part del consell, amb el qual hi haurà flexibilitat tant en els preus com en les fórmules de comercialització. Concretament es va produir una reducció mitjana del preu del metre quadrat d'un 13%.
 
Teresa García ha valorat molt positivament aquesta reunió: “El consell d'administració de Parc Sagunt que es va celebrar ahir va ser molt important perquè s'ha avançat pràcticament en un any més que en els últims cinc anys de paràlisis en la pròpia gestió del parc. S'han donat passos molt importants en aqueix consell, el més important l'ampliació de capital de 10 milions que permetrà el finançament de les obres que falten per executar en la Unitat d'Actuació 4 del parc, juntament amb la flexibilització de la compra de les parcel·les, i, l'adequació dels preus que han disminuït un 13% de mitjana”. 

La regidora de Presidència ha afegit que: “Els nous plecs permeten al parc tenir major competitivitat, no solament quant a l'espai, sinó també en preu, que era una de les coses que sempre havíem reclamat per a Parc Sagunt. Respecte a açò, dir que avui ixen publicats els plecs de comercialització del propi parc, i que, d'altra banda, també a través del IVACE, Conselleria va a desenvolupar un pla de comercialització específic per a Parc Sagunt, i que permetrà anar a cercar aquelles inversions industrials que estiguen relacionades amb els sectors productius valencians i també que poden reactivar l'economia de Sagunt”.
 
El plec de comercialització entrarà en vigor immediatament i el període per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 30 de maig. A partir d'aquesta data continuarà la comercialització del parc sota la fórmula d'adjudicació directa. Durant aquesta reunió el consell també va aprovar l'engegada d'un pla de comercialització de les parcel·les lliures que es realitzarà a través d'accions de promoció en les fires internacionals.
 
Parc Sagunt compta amb una superfície d'actuació de 3.033.646 metres quadrats nets, de la qual ja s'ha comercialitzat el 30%, i queden 23 parcel·les disponibles per a ús industrial, logístic i terciari.