Pilar Sampedro presenta el seu nou foto-llibre i exhibix una exposició fotogràfica

Huellas és el títol de les dos obres culturals que l'artista dona a conéixer el divendres 9 de juny en el Centre Cívic Antic Sanatori

La sala d'exposicions Centre Cívic Antic Sanatori és l'espai triat perquè la fotògrafa Pilar Sampedro presente un foto-llibre i una exposició conjuminats davall el títol Huellas el divendres 9 de juny a les 19 hores. En este acte cultural, impulsat per l'àrea d'Arxiu i Biblioteques, la fotògrafa estarà acompanyada per tres exponents de l'art valencià com són: l'escultor i pintor Jaime Giménez d'Haro, el poeta i escriptor Antoni Gómez i el pintor Antonio Camaró.

La polifacètica artista Encarna Arnal descriu el foto-llibre Huellas com un projecte ple d'energia i d'amor per la vida, així com de la fotografia i les persones que d'alguna manera s'han creuat amb ella. Encarna Arnal continua detallant l'obra de Pilar Sampedro amb les següents paraules: «Esta gratitud feta imatge cap a les llavors que li han obert camí en el seu transcórrer, la va desgranant Pilar a través de la seua passió per la fotografia amb professionalitat i afecte, donant visibilitat a eixes persones i entorns tan significatius per a ella, amb els seus meditats enquadraments, llums, escenaris, ús de color o mesclant amb el monocrom, trobem picades d'ullet que les emmarquen en el seu camp d'acció, honrant-les d'esta manera».


Respecte a l'exposició, està composta per més de mig centenar d'instantànies que han marcat l'existència de l'autora deixant-li una profunda empremta. L'exposició, que podrà visitar-se fins al 14 de juliol al Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt, combina imatges en color amb fotografies en blanc i negre que, segons Encarna Arnal: «Són el reflex de la passió i l'amor per la vida de l'autora».