TURISME

Turisme presenta el Manual de Producte per al desenvolupament d'accions comercials amb intermediaris del sector

El llançament d'esta eina bàsica s'emmarca entre les actuacions previstes en el Pla de Dinamització i Governança Turística del Camp de Morvedre

Este dilluns es va presentar el Manual de Producte, una eina bàsica de comercialització turística per al desenvolupament d'accions comercials amb intermediaris turístics que forma part de les actuacions previstes dins del Pla de Dinamització i Governança Turística del Camp de Morvedre, gestionat per la Delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt i finançat a tres parts juntament amb Diputació Turisme i Turisme Comunitat Valenciana.

L'objectiu del nou Manual de Producte és aglutinar l'oferta turística del territori en un catàleg destinat a la promoció dels productes experiencials a través d'intermediaris turístics, entre els qui es compten agències, turoperadors o Destination Maganment Companies, entre altres. A més a més, el manual servirà per a donar a conéixer una llarga llista d'experiències i paquets turístics que sorgiran de la col·laboració entre els empresaris que conformen l'oferta turística del territori.

«Es compleix amb una part important i fonamental d'un dels objectius clau del Pla de Dinamització i Governança del Camp de Morvedre, en el qual portem treballant diversos anys, i és el Manual de Producte, el nostre instrument de comercialització per als diferents esdeveniments i iniciatives que es realitzen al llarg de l'any», ha subratllat la regidora delegada de Turisme, Natalia Antonino.

Un altre dels principals punts d'interés és que este manual estarà traduït a tres idiomes, la qual cosa servirà per a dirigir-se a nous nínxols de mercat i promocionar el destí Camp de Morvedre i la seua capital comarcal, Sagunt, com un destí competitiu al mateix temps que capacitat per a acollir turistes internacionals durant tot l'any.

Des de la delegació de Turisme s'assegura que és un primer pas per a estipular productes turístics competitius i desenvolupar sinergies entre l'oferta turística del territori, per a consolidar encara més, si cap, l'oferta del Camp de Morvedre, amb el clar objectiu de tindre una visió més global i una perspectiva internacional en les diferents accions promocionals que estan marcades per als anys 2022 i 2023.

A la jornada, que es va celebrar en la Sala d'Actes del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt, van assistir empreses de serveis turístics i allotjament que van mostrar el seu interés per l'actuació i per formar part d'esta. Estar dins del manual és totalment gratuït per a les empreses i serveis turístics, sempre que complisquen els requisits bàsics d'adhesió.

Per a més informació les empreses poden contactar a través del número de telèfon 662 54 11 80, del correu electrònic plan.campdemorvedre@gmail.com, així com amb la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt mitjançant gestionsicted@gmail.com. El termini màxim d'adhesió al programa conclou el pròxim 20 de juny.