Quasi 600 menors participaran en les activitats estivals de la regidoria de Joventut

El regidor de Joventut ha destacat el bon treball realitzat per la regidoria de Joventut i el Casal Jove


Enguany 2017 les activitats estivals de la regidoria de Joventut comptaran amb la participació d'un total de 566 menors. A més, l’Escola d´Estiu s'ha convertit en un valor segur per als pares i mares que confien en esta iniciativa, que es complementa amb la dels campus joves, i que han aconseguit consolidar-se en la seua segona edició.

El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, ha declarat que “estem fent un bon treball des de la regidoria de Joventut i des del Casal Jove, i la gent confia en les iniciatives i programes que venim desenvolupant. Una mostra són les activitats d'estiu que hem previst, com l’Escola d’Estiu, que ha passat de tindre 350 alumnes en anys anteriors als 420 d'enguany, o els campus joves, una iniciativa d'oci per  adolescents que vam començar l'any passat i que enguany repetim amb èxit i amb els tallers complets”.

En total, juntament amb les activitats del grup de corresponsals o les dels grups motors del Consell de la Infància, el municipi acull quasi 600 menors que participen en els tallers i les accions d'estiu de la regidoria.