Reunió del comité municipal organitzador de la Vuelta Ciclista a Espanya

El regidor d'Esports, Miguel Chover, i el delegat Platges, José Vicente Muñoz, s'han reunit amb els departaments de l'ajuntament que tenen una implicació directa o indirecta per a coordinar l'etapa de Sagunt


L'etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya que passarà per Sagunt comença a rodar. El delegat d'Esports, Miguel Chover, s'ha reunit este matí amb els departaments de l'ajuntament que tenen una implicació directa o indirecta amb l'etapa, per a continuar amb la coordinació d'este esdeveniment que passarà pel municipi a finals d'agost. Premsa, Policia Local, Manteniment, Protecció Civil, SAG i Platges són tots els departaments que han de coordinar-se, junt amb el d'Esports, per a preparar l'esdeveniment. És per això, que el regidor de Platges, José Vicente Muñoz, també ha estat present en la reunió.
 
Chover ha manifestat que l'objectiu d'esta reunió és “vore en quina situació estem perquè tot vaja transcorrent amb normalitat de cara al fet que l'etapa es desenvolupe en les millors condicions”, al que ha afegit que malgrat que es provocaran inconvenients a la ciutadania, a causa del tall de carrers i a la limitació de les places d'aparcament, “l'esdeveniment paga la pena i estic convençut que la ciutadania va a entendre-ho perfectament”.