S'ultimen els detalls per a recepcionar el nou pavelló poliesportiu del Port de Sagunt

Després de huit anys d'aturada en l'obra, el departament de Contractació assegura que en un termini d'unes tres setmanes, la ciutadania podrà de nou gaudir d'esta instal·lació

El departament de Contractació de l'Ajuntament de Sagunt està treballant en els últims detalls que permetran recepcionar el nou pavelló poliesportiu del Port de Sagunt el mes vinent de febrer. Després d'haver-se materialitzat pràcticament tota l'obra civil, en estos dies s'està comprovant el funcionament de tots els serveis i xicotets detalls tècnics perquè el pavelló estiga operatiu després de la finalització de l'obra.

El regidor delegat de Contractació, Javier Raro, va assistir ahir a la reunió de seguiment juntament amb representants de l'empresa constructora, la direcció facultativa i la supervisió municipal, els qui van comprovar de primera mà tots els treballs que s'han dut a terme per a finalitzar esta inversió altament demandada i que va estar paralitzada durant huit anys.

En eixe sentit, Raro ha incidit en què «després de huit anys de l'obra paralitzada i problemes en diferents licitacions, la veritat és que estem molt satisfets del treball que s'ha fet amb esta última empresa constructora. Després de reiniciar-se en 2020 i malgrat tots els problemes que hem tingut de pandèmia i de pujada del preu de materials, entre altres, podem dir que només falten ultimar alguns detalls perquè el febrer vinent puguem recepcionar esta obra».

«Vull agrair especialment el treball dels tècnics municipals, que s'han bolcat amb esta inversió, que es bolquen amb totes, però en esta hem tingut molts problemes i ells han donat el do de pit perquè la puguem finalitzar pròximament». També ha agraït el treball a l'empresa constructora i el de la direcció facultativa «perquè no era un treball senzill, i que pràcticament estiguem parlant que en dues o tres setmanes esta obra estiga finalitzada és una gran notícia». Així mateix, ha agraït la col·laboració d'altres departaments municipals implicats, com el d'Informàtica, Manteniment, Activitats i Esports, «que estes últimes setmanes han estat visitant la instal·lació i revisant tots els detalls i que, en general, ja han donat el vistiplau perquè la puguem recepcionar».

«Des del departament de Contractació hem fet tot el possible perquè este pavelló esportiu del Port de Sagunt estiga al servei de la ciutadania i estem molt satisfets que pròximament els i les esportistes puguen gaudir d'esta instal·lació tan necessària per a la ciutat», ha puntualitzat el regidor.