Sagunt a Escena 2016. OFF ROMÀ oferirà el dijous “Visitants Olea” una peça breu de teatre pirotècnic

La representació és gratuïta i tindrà lloc a partir de les 20.30 hores en la Glorieta
Imagen 1
Sagunt a Escena 2016. OFF ROMÀ oferirà el dijous, 1 de setembre, a partir de les 20.30 hores en la Glorieta “Visitants Olea” una breu peça de teatre pirotècnic. L'espectacle serà gratuït.

L'olivera és l'arbre sempre present en totes les cultures mediterrànies antigues i actuals com a símbol de la resistència, fortalesa i pau. “Olea” naix d'una olivera i ho usa com a fil conductor pel seu simbolisme i com a eix d'unió entre els pobles, fins a arribar a ser testimoni de la desintegració de les cultures mediterrànies actuals. Foc, dansa, música i poesia s'entrellacen en una peça breu, intensa i emocionant que navega per les cultures mediterrànies i la seua evolució cap a un present i futur incerts. Tal com informen des de la companyia.
 

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades