Sagunt a Escena reprèn la seua programació el 29 de juliol amb l'espectacle de dansa Juana

Avui, 28 de juliol, el Combinat de Circ Contemporani continua la programació de l’Off Romà en el Port de Sagunt


 

 
 
El teatre romà de Sagunt acollirà aquest divendres, 29 de juliol, l'espectacle de dansa Juana, de la companyia Otradanza. La funció, dirigida i coreografiada per Asun Noales, representa la història de Juana I d'Aragó, la reina que va poder ser la dona més poderosa
del món. Una dona atrapada en una cruïlla d'herències i intrigues de poder, una història de passió, mort, dolor i bogeria. El divendres, 29 de juliol, a les 22:30 h., els espectadors podran delectar-se amb la primera exhibició de dansa del festival Sagunt a Escena 2016. A més, avui, 28 de juliol, el Combinat de Circ Contemporani realitzarà una representació circense en el Centre Cívic del Port de Sagunt a les 20:30 h., emmarcada dins de la programació de l’Off Romà.
 
 
 


 
A l'última obra de la XXXIII edició del festival, representada ahir dimecres, 27 de juliol, en el teatre romà, van acudir l'alcalde, Quico Fernández, així com la delegada de Presidència, Teresa García; el delegat de Patrimoni, Pablo Abelleira; i el delegat de Cultura, José Manuel Tarazona. A més, també van assistir el vicepresident segon de la Diputació Provincial de València, Toni Gaspar, i el diputat Emili Altur. Van presenciar l'obra Innerland. L’Illa de Dins, dirigida per María José Soler i Daniel Tormo, que va obrir reeixidament la programació d'aquesta setmana.