Sagunt acollirà aquest cap de setmana el primer Festival Músic-Gastronòmic FoodTruckMurbiter

L'Ajuntament de Sagunt posarà a la disposició dels interessats un servei de bus gratuït per a les nits del divendres i el dissabte
Imagen 1Imagen 2
 
Sagunt s'omplirà aquest cap de setmana d'una peculiar i variada oferta gastronòmica, música d'excel·lents bandes de rock i de Dj’s amb el I Festival FoodTruckMurbiter, organitzat per les delegacions de Festes i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt. El festival se situarà en l'esplanada darrere del centre comercial L’Epicentre (Av. Advocat Fausto Caruana) i als concerts es podrà assistir gratuïtament.

La regidora de Festes, María Giménez, ha explicat que aquest festival forma part de “els objectius de la Regidoria de Festes, entre els quals es troba la programació estable d'esdeveniments musicals que contribuïsquen a l'oferta festiva del municipi. Amb aquesta activitat, se cerca la dinamització de l'oci i temps lliure unit al foment del teixit econòmic i promoció turística de la ciutat”. La delegada de Festes, ha animat a tots els veïns a “participar en aquesta activitat gratuïta, sempre respectant el recinte i els voltants del Centre Comercial”. Giménez ha conclòs que aquesta activitat és una forma de completar les festes municipals: “A nivell personal considere que la música és indispensable i a causa de la tradició rockera del municipi, no hi ha millor lloc per a realitzar aquest festival”.

L'Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de AVSA i SUV (Servei Urbà de Viatgers) posarà a la disposició dels interessats un servei de bus gratuït. Concretament, el divendres, eixiran autobusos del festival al Port de Sagunt a les 00.00 hores i a les 02.10 hores; i cap a Sagunt i València a les 00.30 hores i 02.30 hores. D'altra banda, el dissabte hi haurà busos a Port de Sagunt a les 22.08 hores, 00.15 hores, 01.28 hores i les 02.10 hores. Cap a Sagunt hi haurà un autobús que eixirà a la 01.06 hores. I cap a Sagunt i València altres dos a les 22.53 i a les 02.32 hores.

Al costat de l'oferta gastronòmica dels foodtruck, amb preparacions de la gastronomia de diferents zones d'Espanya i d'altres països, els assistents podran gaudir dels concerts de “Los Chikos del Maíz”, “El último ke Zierre” i “Quinta Planta” el divendres, 27 de maig, i de “Sôber”, “Jolly Jocker”, “Infiltra2” i “Bendita Locura” el dissabte, 28 de maig. El diumenge, 29 de maig, agafaran el relleu els Dj’s convidats, Dj Mar Sea Sound i Dj Roman.

El recinte estarà obert de 14.00 a 02.30 hores, el divendres, 27 de maig; de 12.00 del matí a 02.30 hores de la matinada, el dissabte 28; i finalment de 12.00 a 20.00 hores el diumenge 29.

La informació relacionada amb l'esdeveniment es pot consultar en la web oficial: www.foodtruckmurbiter.com , així com en les xarxes socials. També cal destacar que no hi ha cap espai disponible per a l'acampada.