Sagunt celebra la VIII edició de les Paralimpiades

Aquesta iniciativa l'organitzen les delegacions de Serveis Socials i Esports de l'Ajuntament de SaguntLa VIII edició de les Paralimpiades, que organitzen la delegació de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sagunt i el departament d'Esports, s'ha celebrat en el poliesportiu municipal d’internuclis.
 
Aquesta iniciativa té per objectiu fomentar la integració i l'esport entre les persones amb qualsevol tipus de discapacitat. Concretament, han participat membres i amics de Socoltie, Avocam, Adiemsa, el CEE Sant Cristòfol i la Residència Nuestros Hijos. Així mateix, col·laboren i participen en aquesta iniciativa el C.D. Camp de Morvedre, el Green Espai i el Club de Balonmano Fertiberia Puerto Sagunto. A més, els professors i alumnes del mòdul d'Educació Física que s'imparteix en l'IES Jorge Juan, especialment els estudiants de l'assignatura d'Educació Especial, han dirigit les activitats esportives. Així mateix, l'acte ha sigut inaugurat per la delegada de Serveis Socials, Mónica Caparrós, i la regidora d'Esports, Remei Torrent. A la clausura han assistit el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro; l'edil de Ciutadans, Raúl Castillo; i els regidors del PSPV-PSOE, Natalia Antonino i Miguel Chover.
 
 La jornada ha començat a les 11.00 hores amb la cerimònia d'obertura i la tradicional desfilada inaugural. A les 11.15 han tingut lloc activitats rítmiques en el gimnàs. El torn dels esports i jocs populars adaptats ha sigut a les 11.45 hores. Posteriorment, a les 12.45 s'han organitzat carreres per a tots. A les 13.15 ha sigut la cerimònia de clausura. Tots els participants han recollit les seues medalles, posant fi així a una nova edició d'aquestes Paralimpiades, una jornada especial en la qual tots són guanyadors.