Sagunt disposa d’un total de 2.219 vivendes socials

L’EIGE ha recuperat 41 vivendes, del total de 789 que gestiona a Sagunt, per a posar-les al més aviat possible a la disposició de les famílies
Imagen 1Imagen 2

L'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE) ha posat en marxa un programa de legalització d'ocupants sense títol en habitatges socials per a aquelles persones que, havent ocupat una vivenda d'esta entitat de manera irregular, puguen demostrar que ho van fer abans de juliol de 2015.
 
En l'actualitat, l’EIGE està gestionant 789 vivendes públiques a Sagunt, del total de 2.219 vivendes socials que disposa el municipi. Un total de 330 d'aquelles vivendes gestionades per l'entitat autonòmica estan cedides en venda amb pagament ajornat, 418 estan cedides en règim de lloguer i 41 han sigut recuperades per a posar-les al més aviar possible a la disposició de les famílies, ja que en l'actualitat no hi ha vivendes en fase d'adjudicació.
 
De les 41 vivendes recuperades, set estan ocupades il·legalment i les 34 restants es troben en diferents processos de rehabilitació, dues en valoració i 32 pendents.
 
Cal destacar que des de juliol de 2015 a Sagunt s'han adjudicat 19 vivendes, de les quals quatre van ser adjudicades a famílies afectades per execució hipotecària i dues a famílies víctimes de violència de gènere.
 
La major concentració de vivendes socials de Sagunt es troba en el barri de Baladre, amb un total d'1.178 habitatges en els dos grups, seguida del grup de vivendes de Ciudad Dormida amb 240.