Sagunt guarda un minut de silenci en senyal de dol per les víctimes de l'incendi de Campanar

Membres de la Corporació Municipal, del personal de l'Ajuntament, de col·lectius i la ciutadania s'han concentrat a les portes del Consistori

La societat saguntina s'ha concentrat este matí per a guardar un minut de silenci en senyal de dol per les víctimes i familiars de l'incendi del barri Nou Campanar de València. D'esta manera, la ciutat de Sagunt s'ha sumat a la decisió de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) de convocar minuts de silenci davant esta tragèdia.

L'acte en senyal de dol ha tingut lloc a les 12 hores del migdia enfront de les portes del Consistori, ubicació en la qual s'han congregat més d’un centenar de persones entre les quals cal esmentar els membres de la Corporació Municipal, la Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS), a representants de les penyes i de diverses associacions, així com de la societat saguntina.

L'Ajuntament de Sagunt també va decretar ahir, divendres 23 de febrer, tres dies de dol oficial i va suspendre totes les activitats lúdiques i festives programades per als dies 23, 24 i 25 de febrer.