Sagunt presenta els llibres guardonats als Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2020

El pròxim divendres 10 de desembre a les 19.30 hores es presentaran els llibres guanyadors dels premis literaris en 2020, publicats per Onada Edicions

El pròxim divendres 10 de desembre es presentaran els llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2020, publicats per Onada Edicions. Es tracta de la novel·la El carrer era de terra, de l’escriptor i professor Josep Usó; Cossos afeblits, poemari d’Àngel Fabregat, i la peça teatral Crims, del conegut dramaturg Manuel Molins.

 

L’acte tindrà lloc en un espai privilegiat per a la cultura: la sala oberta de la Via del Pòrtic de Sagunt, a les 19.30 hores. Com en altres ocasions, els autors signaran les seues obres en finalitzar l’acte, que seran regalades per l’Ajuntament de Sagunt. Prèviament, a les 19.00 h, es farà una visita guiada per al públic assistent a l’espai arqueològic de la Via del Pòrtic, a càrrec dels guies del departament de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt.

 

Conduirà l’acte la regidora responsable del Gabinet de Promoció del Valencià, Maria Josep Soriano, que ha declarat: «Un any més podem tornar a celebrar la segona part dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt. Ara ja tenim els llibres a la mà impresos i preparats per a ser llegits, que és el seu fi principal. També gaudirem de conversar amb els autors per poder aprofundir la seua obra. Vos convidem a una trobada literària en valencià en un lloc tan emblemàtic de la nostra ciutat».