Sagunt va acollir una jornada de tecnificació de les seleccions autonòmiques de la Comunitat Valenciana

Els entrenaments van comptar amb les visites del regidor d'Esports, Guillermo Sampedro; el president de la Federació, Arturo Teixidor, i gran quantitat d'afeccionats, incloent familiars i tècnics.
Imagen 1Imagen 2
 
 
Sagunt va acollir ahir a les Seleccions Autonòmiques de la Comunitat Valenciana que van tenir la primera jornada de treball en la qual van participar jugadors i jugadores de les tres províncies. Els sis grups de les categories infantil, cadet i juvenil, amb més de 150 esportistes, tant masculins com a femenins, es van donar cita en la ciutat per a realitzar una doble sessió d'entrenaments.

Els pavellons “René Marigil” i el “Ovni” van ser les pistes en les quals es van desenvolupar aquests entrenaments que van comptar amb les visites del regidor delegat d'Esports, Guillermo Sampedro; el president de la Federació, Arturo Teixidor, juntament amb gran quantitat d'afeccionats, incloent familiars i tècnics. 

La cessió de les instal·lacions saguntines forma part de l'estreta col·laboració que existeix entre les dues entitats, consistori i federació, que es plasma també amb el patrocini de la ciutat de Sagunt en les equipacions de les nostres Seleccions juvenils mitjançant la inclusió del logo d'aquesta localitat.

Amb aquests entrenaments les Seleccions Autonòmiques comencen la preparació del pròxim Campionat Estatal que tindrà lloc, al gener de 2016, en la província de Girona.