Serveis Socials informa d'on acudir en cas de problemes hipotecaris i desnonaments

A través de diferents telèfons i portals d'internet, els afectats poden demanar ajuda sobre negociacions i problemes hipotecaris i desnonaments

Centre Cívic Antic Sanatori on es troben les oficines de Serveis Socials municipals.

La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sagunt informa els afectats amb problemes i negociacions hipotecàries i amb desnonaments dels  canals on poden acudir a demanar ajuda.
 
Un dels principals canals és el propi de Serveis Socials municipal, al qual es pot demanar cita amb l'equip d'advocats d'intermediació hipotecària al telèfon 96 265 58 82.
 
També l'associació de voluntaris PAH Morvedre disposa d'un telèfon d'atenció (658 269 764), a més d'un horari de recepció els divendres a les 10,30 hores en l’Associació de Veïns La Forja (carrer María de Molina 2º baix, al Port de Sagunt) tant per a problemes d'hipoteca, com de clàusules sòl i altres reclamacions de despeses formalitzades.
 
La conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives disposa d'un servei de mediació hipotecària a través de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València, al qual es pot acudir cridant al telèfon de 96 310 31 89.
 
Finalment, també es podrà realitzar la petició a través del portal web https://ids.idieikon.com/simply/index.jsp?pagina=&lang=es i dels quioscs que estan disposats en els edificis públics.