SICTED Sagunt manté la seua aposta clara per la qualitat

En la Mesa de Qualitat, també s'ha tractat el tema de la celebració de la I Gal·la del Turisme. Distincions a l'Excel·lència Turística de Sagunt 2023

Sagunt ha celebrat hui la seua 10a Mesa de Qualitat a Sagunt. Sagunt es va adherir en este sistema de qualitat d'àmbit nacional en 2014, i des d'eixe moment no ha deixat de formar a empreses i serveis en un sistema que permet assegurar-nos que tant els nostres turistes com els clients locals gaudixen d'una experiència plena i amb un estàndard de qualitat òptim.

La Mesa ha estat presidida per la regidora de Turisme, Natalia Antonino, i també han assistit la tècnica de Turisme, Silvia Gilabert, la gestora de la destinació Sagunt, Amparo Hervás, la representant de Turisme Comunitat Valenciana, Eva Beltrán. A més de representants de diferents associacions de comerciants i empresaris de la nostra ciutat: Joaquín Aragonés d'ASECAM, Lola Torrente i Belvis Plaza de l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt, i José Luis Doblaré d'ACEISYC.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino ha declarat: «Vull destacar l'aposta de la delegació de Turisme pel SICTED i per la Qualitat, fruit d'això estem celebrant hui ja la desena Mesa de qualitat. Des d'ací vull agrair la implicació de tots els agents implicats en este sistema, des de Turisme CV, Cambra de València, i per descomptat, de totes l'empreses i serveis del nostre municipi que han obtingut i mantingut este distintiu que els diferencia de la resta d'establiments i que permet continuar fent de Sagunt, un sistema de qualitat».

A la Mesa s'han emportat els 70 expedients de les diferents empreses i serveis que han conclòs amb tots els compromisos que exigix este sistema de qualitat i que han pogut obtindre o mantindre el seu distintiu de qualitat.

Estes empreses són: Gastro Cyrus, Hotel Barú, CEACV, Bravero Gourmet, casa modernista “La Trinitat”, Cocoa Beach Club, discoteca Mayimbe, Hotel Sagunt, Montíver Food, Telepizza Port de Sagunt, Telepizza Sagunt, Viles de Corint, Artesans Forn La Melica, B&B Domus Atilia, Celler Micó, Cafelatte, Celia Peris Visitas Guiadas, Centre de bellesa Ana Estada, Chocomel, El Llaç, Explora Sagunt, Global Vacacional, Hotel Exe Port de Sagunt, La Costanera, La Factoria el Vell Taller, La Taverna de la Serp, Llibreria la Seu- Espai d’Art, Lola Torrente Centre de Bellesa i Spa, Fonda Carretero, Mundotour, Pizzeria Piccoli, Policia Local de Sagunt, Restaurant Le Fou, Sopafrita Gastrobar, Shusi Time, Tapería Guernica, The Harbour, Valentín, Andana-Aljub, Assoc. Morvedre Renascitur, Cellers Ferri, Casa dels Berenguer, Cyrus Dad, Domus Amabilis, Gelateria El Paseo, Hotel Vent de Mar, Mariacaprichos, Mediterrani Trobador, Museu Històric de Sagunt, Pizzeria Mariotti, Restaurant Vegetarià Frida, Restaurant Casual, Teide Rooms, Tourist Info Port de Sagunt, Tourist Info Sagunt, Veneta Gelato Itliano, Via del Pòrtic i Domus dels Peixos, Platja de Port de Sagunt, Platja d'Almardà i Assoc. Radiotaxi Sagunt i Camp de Morvedre i les seues llicències 3, 6, 8, 12, 15, 24, 26, 28, 36 i 38.

En la Mesa també s'ha tractat el projecte de Millora de Destinació d'este 2023, que és la celebració de la I Gal·la del Turisme. Distincions a l'Excel·lència Turística de Sagunt 2023.

La missió d'estes distincions és aconseguir implicar tots els agents del sector turístic de la ciutat (tant els empresaris com els seus treballadors, autònoms, etc.) incentivar-los a millorar la qualitat del servei oferit; a estar més informats de les diferents activitats turístiques que es realitzen a la ciutat; a generar sinergies entre els diversos actors i, en general, a millorar l'experiència del visitant.

Dins de la I Gal·la del Turisme, s'han triat diferents categories com la trajectòria, la innovació i digitalització, el turisme inclusiu i accessible, la sostenibilitat, SICTED, i la menció especial. Cal destacar que ja s'han triat dos finalistes de cada modalitat i el dia 20 de novembre es nomenarà els guanyadors.