"Tao Dance Theatre" arriba al Teatre Romà

La dansa també forma part de la programació de Sagunt a Escena

Demà, 15 d'agost a les 22:30 hores, tindrà lloc en el Teatre Romà la dansa de la coreògrafa Tao Ye que presentarà dues peces, 6 & 7, que són la primera i la segona part de la trilogia La línia recta. Els intèrprets són: Fu Liwei, Hu Jing, Huang Li, Yan Yulin, Mao Xue, Ming Da, Shen Yaowei, Yu Jinying.​


Estes peces continuen el projecte de Tao Ye de purificar i destil·lar el cos humà a la recerca de la infinitat. Són l'expressió màxima del minimalisme i ens presenta ballarins vestits de negre i de blanc, respectivament, que actuen en una línia recta. 

6 se centra en la columna vertebral i gira al voltant de la representació de l'instint humà més bàsic: moure's. D'altra banda, 7 es caracteritza pel cant en directe dels ballarins i busca donar veu al moviment en si mateix.

Per a aquells que desitgen gaudir de la interpretació, la venda seguix habilitada tant de forma online a través de les plataformes atrapalo.com i entradas.com, des de 16 euros, com de forma física en l’Ajuntament de Sagunt. El preu varia segons la càvea seleccionada, però no supera els 24 euros.