Turisme posa en marxa la campanya: “Qui està darrere d’este somriure?”

L'objectiu d'esta campanya és donar a conèixer i visualitzar els serveis i les empreses distingides al nostre municipi, així com promocionar el distintiu SICTED
 

La Delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt, amb motiu del tercer aniversari del SICTED, ha iniciat la campanya ¿Qui està darrere d'este somriure? que té com a objectius donar a conèixer i visualitzar les empreses i serveis distingides en la nostra localitat, promocionar el distintiu SICTED i posicionar la destinació Sagunt amb una imatge de qualitat.

 

Per a la realització d'esta campanya, s'ha elaborat una guia que inclou les 42 empreses o serveis distingits, que permetran viure experiències úniques, de qualitat i que faran descobrir les empreses i els serveis que treballen al nostre municipi. La campanya s'inicia hui, 15 de juny, i finalitzarà el pròxim 12 de setembre. Durant este temps, els clients hauran de buscar la careta somrient a l'entrada de qualsevol dels establiments SICTED, sol·licitar la guia en consums superiors a 15 euros i no oblidar encunyar-la.

 

La regidora delegada de Turisme, Natalia Antonino afirma que “estes són iniciatives que ajuden, d'una banda, a promocionar els establiments distingits per la seua qualitat al nostre municipi i, per una altra, a animar tant a ciutadans com als nostres turistes al fet que consumisquen en estos establiments i puguen optar amb els premis a tornar a disfrutar d'una experiència de qualitat a Sagunt”.

 

Les empreses i serveis SICTED volen premiar la confiança dels seus clients amb un gran sorteig, en el qual es podran guanyar estades de finalització de setmana, sopars, circuits spa, visites guiades i molt més. Viure una experiència SICTED a Sagunt enguany té doble premi, gaudir del millor servei i la possibilitat d'obtenir grans premis.

 

Les empreses que col·laboren en la campanya són: Chocomel, Spa Lola Torrente, Le Fou, La Taverna de la Serp,  ServiTaxi Sagunto, Hotel Els Arenals, Frida Vegetariano, Bodegas Ferri, Radiotaxi, Hotel NH Puerto Sagunto, Hotel Sensity Vent de Mar, Camping Malvarrosa, Sopa Frita Gastrobar, Heladería El Paseo, Véneta Gelato Italiano,Wizard Lounge,  Telepizza, Quiero Cultura, Hostal Teide, Asador Plaza España, Via del Pòrtic y Domus dels Peixos, Platja d’Almardà, platja del Port de Sagunt i les Oficines de Turisme de Sagunt i Port de Sagunt.

 

Els premis es componen, si s'aconsegueixen reunir 3 encunys, de caps de setmana on s'inclouen allotjament, menjar o sopar i transport. D'altra banda, si únicament es reuneixen 2 encunys, es podrà optar a aconseguir vals de 30 euros per a consumir en els establiments i serveis del municipi. El sorteig es realitzarà el 14 de setembre al saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt.

 

Per a una major informació, la ciutadania podrà consultar la pàgina web: