Última jornada de teatre en el carrer de “Menuda Ciutat 2017”

Divendres 26 de maig finalitza el festival d'activitats escèniques infantils que trau les representacions a les places del municipi

 
Les vesprada dels divendres de maig el teatre infantil ha sigut el protagonista absolut amb el festival Menuda Ciutat 2017 que finalitzarà el pròxim dia 26.

La plaça Manuel Azaña acollirà la representació Carrojocs de la companyia AMEBA, una obra familiar per a majors de 5 anys. En la plaça Cronista Chabret es posarà en escena l'obra familiar Quina parella de pallassos per part de la companyia Xana. Serà en la plaça Antiga Moreria on James Garibo sorprenga el públic infantil amb Sheridan, la aventura mágica. A més, en l'Àgora del Casal Jove es realitzarà un taller de contes a càrrec de Cuentomifasol. Totes les activitats començaran a les 19 hores.

El festival, organitzat per la regidoria de Joventut per als més xicotets, compta amb el teatre i la màgia com a principals protagonistes. Durant tot el mes, diferents places de Sagunt i del Port de Sagunt acullen quasi una vintena d'actuacions i marionetes infantils. L'objectiu del festival Menuda ciutat, els divendres teatre al carrer és acostar estes activitats culturals, a les places i espais públics.