Una butaca color vermelló del Saló de Plens convertirà els ciutadans en “AlcaldeSSA per un dia”

La butaca s'instal·larà a les 10:30 hores en el Passeig Marítim i a les 18:30 en la Glorieta


 
 
El Projecte de Mapatges Urbans (MUS) realitzarà demà, divendres 29 de juliol, una nova actuació que consistirà a portar una butaca de color vermelló del Saló de Plens al Passeig Marítim i a la Glorieta perquè els ciutadans se senten “AlcaldeSSA per un dia.

La butaca s'instal·larà a les 10:30 hores en el
Passeig Marítim, entre les senyalitzacions “Calamar” i “Cavallet de Mar” (zona pròxima a la plaça de la Concòrdia), i a les 18:30 hores en la plaça Cronista Chabret.
 
Aquesta iniciativa busca obrir i registrar qüestions d'interés col·lectiu per als veïns i veïnes de la localitat des d'una perspectiva lúdica, entretinguda i amable, que convide obertament a pensar en la ciutat i en les persones que hi conviuen.

L'acció, sota el nom de “AlcaldessA per un dia”, pretén destapar pensaments entorn de les responsabilitats i compromisos que com a ciutadans adquirim amb la nostra ciutat. En aquesta ocasió, tot el veïnat podrà exposar i pronunciar mesures que considere prioritàries en el seu barri o en la ciutat, responent a la pregunta: si tu fores A
lcaldeSSA per un dia què faries?.
 
El projecte MUS es troba dins del Pla Estratègic de Participació Ciutadana (Participa Sagunt), i té com a objectiu treballar en la millora de la ciutat i la qualitat de vida dels seus habitants. El principal interés dels mapatges és que els ciutadans opinen i proposen millores urbanes amb l'objecte de construir una ciutat per a tots i entre tots. Després de la recopilació de totes les dades que s’obtinguen dels ciutadans es traduirà en un informe tècnic que serà enviat a les diferents àrees de treball de l'Ajuntament de Sagunt amb l'objectiu de confeccionar un llistat valorat de mesures de millora, que quedaran incloses en els pressupostos anuals per a la pròxima posada en marxa.