Unes 1.700 persones van assistir als 7 concerts de les societats musicals de la ciutat

Un total de 63 interpretacions de les agrupacions musicals han delectat als assistents durant el mes de novembre amb els concerts en honor a Santa Cecilia
 
Les agrupacions musicals de la Societat Musical Lira Saguntina i de la Unió Musical Porteña clausuren els concerts commemoratius de Santa Cecilia, dins de la programació cultural de l'Ajuntament de Sagunt. Un total de 63 interpretacions durant 7 dies repartits en el mes de novembre, posen punt final als concerts en honor a la patrona dels músics que han sigut seguits per unes 1.700 persones, segons informa la delegació de Cultura. 

Per part de les agrupacions musicals de la Societat Musical Lira Saguntina, va haver-hi un total de 24 interpretacions repartides en 4 concerts, entre els dies 18,19,20 i 27 de novembre en l'Auditori de Sagunt. En concret, la Banda juvenil va oferir 6 obres, l'Orquestra simfònica 5, el Cor Lira *Saguntina 5 i la Banda simfònica Lira Saguntina 8.
 
 

Les agrupacions musicals de la Unió Musical Porteña, entre els dies 11,12 i 13 de novembre en el Teatre Begoña, va oferir als assistents un total de 39 interpretacions en 3 concerts. El Grup de guitarres va oferir 2 obres, la Coral infantil 4, la Coral juvenil 4, el Cor d'adults 5, la Banda Unió Musical Porteña 12, la Banda infantil 3, la Banda juvenil 4 i la Big Band 5.
 
El regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, a manera de balanç dels concerts de Santa Cecilia, assegura que han sigut “una nova mostra del potencial de les nostres agrupacions musicals i dels seus músics”. Respecte a l'assistència, “més d'1.700 persones han gaudit dels cors, de les orquestres i de les bandes, que han tingut l'oportunitat d'oferir-nos un repertori variat i de qualitat. Hem d'estar orgullosos”.
 
 
Finalment, Tarazona també vol “donar l'enhorabona als nous músics que, com mana la tradició, han entrat de nou o per primera vegada a les bandes i a totes aquelles persones que d'una manera desinteressada i altruista fan possible que Sagunt vibre amb la música”.