Vicent Flor presentarà el seu llibre "Societat Anònima. Els valencians, els diners i la política" hui dijous en la biblioteca Cronista Chabret

L’activitat forma part de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1

 

L'escriptor Vicent Flor presentarà el seu llibre Societat Anònima. Els valencians, els diners i la política hui, dijous, 5 de novembre, a les 20 hores, en la biblioteca pública Cronista Chabret de Sagunt. L’activitat forma part de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. 

Vicent Flor presenta el seu nou assaig de la següent manera: “Pitjor finançats, més pobres i més desprotegits socialment, sense un model econòmic definit després de la desfeta de la rajola, amb una imatge llastrada per la corrupció, una invisibilitat estatal traumatitzant i acostumats a no alçar la veu”.
 
Vicent Flor (Russafa, València, 21 de maig de 1971) és un sociòleg valencià, autor de l'assaig Noves glòries a Espanya, anticatalanisme i identitat valenciana, que analitza el sorgiment, influència social i evolució del blaverisme. Des de la dècada del 2000, Flor ha sigut professor de Sociologia en la Universitat de València i en la UNED. A més, ha col·laborat amb diverses activitats, com el Debat d'Idees Valencianistes de l'associació ACV Tirant lo Blanc, on ha donat els seus punts de vista sobre el conflicte identitari valencià des de postures conciliadores.