Xavi Castillo tanca Sagunt a Escena Creix amb el seu espectacle “Veriueu-ho!”

L'actuació de l'humorista alcoià tindrà lloc, dissabte que ve 12, en el Teatre Romà, a partir de les 23 hores
 
L'espectacle “Veriueu-ho!” de Xavi Castillo, es podrà gaudir, este dissabte, dia 12 de setembre, a partir de les 23 hores, en el Teatre Romà de Sagunt. L'humorista serà l'encarregat de clausurar la programació de Sagunt a Escena Creix que ha organitzat l'Ajuntament de Sagunt amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

Mordaç com a pocs, abrasiu en les seues crítiques, armat d'un humor àcid, irreverent i sempre incòmode per al poder establit. L'actor alcoià, d'una manera o d'una altra, sempre torna. I torna, senzillament, perquè el públic es diverteix amb ell i ho reclama. 

Tal com informa la companyia “Pot de Plom”, Xavi Castillo desenvolupa amb “Veriueu-ho!” el concepte “teatre de recerca”, un repàs crític satíric i bufonesc de l'actualitat. Este monòleg és una manera de respondre, d'indignar-se davant el moment polític i social que vivim, fer una sàtira directa i intentar que el públic ria amb tot este caos. 

La venda d'entrades anticipades ha sigut un èxit, i solament queden les que per llei han d'estar en taquilla el dia de l'espectacle. La taquilla estarà disponible a partir de les 18.30 h fins a l'inici de l'actuació, en el Ajuntament de Sagunt, C/Autonomia, 2.

La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha programat “Sagunt a Escena Creix”, amb la finalitat d'estendre la programació de Sagunt a Escena 2015 fins al 12 de setembre i de donar l'oportunitat a diversos grups de la ciutat de mostrar els seus espectacles al costat de figures ja consagrades de la música i de l'escena. Per a aconseguir estos objectius ha comptat amb l'estreta col·laboració de CulturArts Teatre i Dança Generalitat Valenciana.