34 policies locals i més de 100 voluntaris conformen el dispositiu que l'Ajuntament prepara per a l'arribada de la Vuelta

Hi haurà més d'un centenar de carrers implicats i 4 zones d'aparcament habilitades. La Policia Local repartix fullets informatius amb els carrers afectats

L'Ajuntament de Sagunt prepara l'operatiu per al 24 d'agost, dia en què arriba la Vuelta Ciclista a la nostra ciutat, amb 34 policies locals i més de 100 voluntaris. Des de hui, agents municipals repartixen fullets informatius als veïns de les zones afectades pel recorregut dels ciclistes amb la relació completa dels carrers implicats en el pas de la sisena etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, amb l'objectiu de causar les menors molèsties possibles entre la ciutadania. En este sentit, tant la Policia Local com la delegació d’Esports s’han reunit amb representants de les comunitats de veïns de la zona de meta.

 

El mateix 24 d'agost a partir de les 15.00 h es tancaran al trànsit tots els carrers i avingudes per les quals transcorrerà l'etapa, així com les que hi desemboquen.

 

 

A més, en el nucli del Port de Sagunt, des del dia anterior quedaran tallades i sense vehicles estacionats, també a partir de les 15.00 h, una sèrie de carrers de dues zones pròximes a la meta, situada en la zona nord de l'avinguda Mediterrani: carrers de l'entorn del Casal Jove i de la urbanització Ciudadmar. En concret, estos carrers són: Vent de Gregal, Vent de Marinada (i totes les seues perpendiculars), Vent de Provença, Illa Còrsega, Illa Amboto, Illa Menorca, Riu Túria, av. Delta del Riu i aparcament Padre Jaime (enfront del col·legi Vilamar).

 

Davant la impossibilitat d'estacionar en estes zones, l'Ajuntament de Sagunt habilitarà quatre solars com a zones d'aparcament alternatives per a este dia. Tres de les quals estaran situades al voltant de l'avinguda Arquitecte Alfredo Simón, en l'extrem més pròxim al cementeri, i la quarta en un solar de l'avinguda Ojos Negros, a l'altura de la Gerència.

La Vuelta entrarà per l'oest de la ciutat i recorrerà tota l'avinguda Sants de la Pedra. Passarà per davall dels ponts de la N-340 i del ferrocarril i seguirà pel vial internuclis. En la rotonda de la gasolinera Octaplus, els ciclistes posaran rumb a l'avinguda Advocat Fausto Caruana passant per l'avinguda de la Mallada. La Vuelta entrarà al nucli porteny per l'avinguda de la Hispanitat i recorrerà al complet les avingudes Camp de Morvedre i Mediterrani, fins a arribar a la meta en l'extrem nord d'esta última, al costat de l'espigó nord.

 

Amb motiu de l'esdeveniment també es modificarà la disposició d'algunes de les parades del mercat exterior del Port de Sagunt el dijous 24. Les parades situades en el carrer Progrés, des de la Tinència d'Alcaldia fins a l'avinguda Camp de Morvedre, es traslladaran a la plaça 1er de Maig. Així mateix, el servei d'autobusos de línia realitzarà el trajecte per l'avinguda 9 d'Octubre.