Adjudicada la totalitat de les obres del Pla Conjunt d'Inversions de Diputació i Ajuntament

La inversió total sumarà més de 2 milions d'euros una vegada finalitzades
Imagen 1


Necròpoli, al costat de les muralles del Castell


Les diferents obres que estan dins del Pla Conjunt de Diputació i Ajuntament de Sagunt (PIFS), del que corresponen 2,3 milions d'euros per al municipi de Sagunt, ja estan totes adjudicades. El delegat de Contractació i Manteniment, Pepe Gil, ha destacat: “Hem intentat seleccionar actuacions tant en patrimoni històric i cultural com a mediambientals. A més, hem atés les demandes dels veïns”.
 
Aquestes obres, juntament amb la informació de les empreses adjudicatàries i pressupostos, són les següents:

- La instal·lació d'un ascensor a la Casa de Cultura de Port de Sagunt, adjudicada a l'empresa RAVI per 29.300 (més IVA).

- L'adequació d'un local en el carrer Vent de Penagal tindrà una durada de quatre mesos i ha sigut adjudicada a Quevedo i Vasco S.L. per 59.860 (més IVA).

- El projecte d'urbanització i renovació d'infraestructures dels carrers Cervantes, Colón i Cánovas del Castillo del barri La Marina ha sigut adjudicat per 387.529 euros a Gres Hogar S.L. L'obra ja està finalitzada.

- El projecte d'adequació, neteja i posada en valor del parc de Sant Cristòfol ha sigut adjudicat a Sanco Infraestructuras per 97.980 euros (més IVA).

- El projecte d'urbanització i millores al voltant de les restes del mur del Temple de Diana ha sigut adjudicat a Construccions Arcas Caballer per 65.081,73 euros (IVA inclòs)

- La posada en valor de la necròpoli medieval jueva ha sigut adjudicada a Contrafforte Restauro S.L. per 63.478 euros (IVA incl.).

- El manteniment i el canvi en l'acabat de la pista poliesportiva Asobal del pavelló Internúcleos ha sigut adjudicat a Olympex per 35.543 euros (IVA incl.).

- L'adequació de les voreres del barri Baladre s'ha adjudicat a l'empresa Pavasal per 96.613 euros. (IVA incl.)

- El projecte d'adaptació de voreres per a possibilitar la recollida diferenciada de fem orgànic, així com l'obra de rehabilitació i consolidació de l'antic habitatge de directius en els jardins de la Gerència s'ha adjudicat a l'empresa Urbapal 2006 S.L. per 194.000 euros (més IVA).

- La rotonda al sud del nucli urbà de Port de Sagunt per a la connexió de l'avinguda Maestrat s'ha adjudicat a Aglomerados Los Serranos S. A. per 139.994,25 euros (més IVA).

- La capa d'asfaltat i enllumenat públic de quatre carrils, dos en cada sentit, en el tram d'uns 400 metres lineals en la prolongació de l'avinguda Carmen Martín Gaite fins a l'encreuament amb el vial Albert Eisntein s'ha adjudicat a Pavasal per 175.000 euros (més IVA).

- Les zones verdes (12.000 metres quadrats) al sud de Port de Sagunt a sengles costats de l'avinguda Maestrat s'han adjudicat a Powerful Energias S.L. per 147.950 euros (més IVA).

- Les zones verdes en Port de Sagunt adjacents a la CV 320 s'han adjudicat a Alser S.L. per 69.600 € (més IVA).

- Modificació de ralentizadors (Obra ja finalitzada que va ser adjudicada a BECSA per 58.080 euros (IVA incl.). Ha consistit en l'eliminació d'alguns guals per a la reducció de la velocitat dels vehicles i la seua substitució per altres elements que reduïsquen la velocitat sense perjudicar la circulació de vehicles especials (ambulàncies i transport urbà).